Fölényes sikert aratott U16-os csapatunk 2024 április 02Általános 203

Nagy Gábor együttese 6–2-re győzött a nyíregyházi FILO SE otthonában.

U16:

FILO SE NYÍREGYHÁZA–VÁC VLSE 2–6 (2–3)
Vác VLSE
: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Mrázik Botond   - Varga Levente, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lukács Bánk, Deskó Gyula, Forrai Levente. Cserék: Péteri Vince, Jakus Mendel, Vass László, Pribelszki Máté, Karaba Kevin, Csákvári Márton
Gólszerzőink: Lukács Bánk (2), Deskó Gyula, Rácz Bendegúz, Karaba Kevin, Csákvári Márton

Nagy Gábor edző értékelése:

„A hosszú út és a hirtelen bejött nyári meleg szerencsére nem fogta meg a srácokat. Jól kezdtünk, és hamar meg is szereztük a vezetést, majd 25 perc után érthetetlenül adtunk két nagy lehetőséget az addig momentum nélkül játszó ellenfélnek és ők éltek is ezzel, így megfordították az eredményt. DE! Ezen a napon ez sem tudta kizökkenteni a srácokat és 5 perc után már újra nálunk volt az előny. A második félidőben pedig végképp az ellenfelünk fölé kerekedtünk és eldöntöttük a mérkőzést. A csereként beszállók is nagyon jó teljesítményt nyújtottak ma, kiemelve közülük is a két fiatalt (Karaba, Csákvári), akik az U15-ös csapatból csatlakoztak hozzánk a mai napon. Mindketten góllal tették le a névjegyüket."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK