Felsőpakonyban javíthat mérlegén felnőtt csapatunk 2023 szeptember 29Általános 416

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 8. fordulójában a Vác VLSE a sereghajtó Felsőpakonyi KSE otthonában lép pályára szombaton 15 órától.

Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen egy olyan csapathoz látogatunk szombaton, amely mögöttünk áll a tabellán – a felsőpakonyiak első hat meccsükből csak egyet nyertek meg (a Nagykáta ellen 2–0-ra), s 3 ponttal a bajnokság 16. helyén állnak. A mieink sem állnak sokkal jobban, mivel négy pontot szereztünk eddig – ez egyelőre a 14. helyhez elég – s mind a négyet idegenben gyűjtöttük be, igaz, egy bajnokival többet játszottunk szombati ellenfelünknél. Maximális koncentrációra, szervezettségre és fegyelemre lesz szükség ahhoz, hogy növelni tudjuk pontjaink számát! 

Örömteli hír, hogy eltiltása lejártával Marosi László visszatérhet a csapatba, viszont a szintén a Bugyi ellen kiállított Pap Botond még nem játszhat szombaton sem.

Tavaly ősszel Felsőpakonyban 2–0-ra győzni tudtunk, ezzel az eredménnyel természetesen most is kiegyeznénk! A mérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik a felsőpakonyi sporttelepen.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK