Felépült a súlyos betegségből és újra a pályán Magos Máté! 2021 május 19Általános 1059

U15-ös csapatunk játékosa a Szent István SE elleni bajnokin már kezdőként segítette csapatát győzelemhez, emellett Csányi Sándorral is találkozhatott.

Magos Máténál, U15-ös csapatunk játékosánál az ősszel egy súlyos betegséget diagnosztizáltak, amelyből nagy akaraterővel és megfelelő kezelésekkel sikeresen felépült.

Olyannyira, hogy a múlt héten a Szent István SE elleni bajnoki mérkőzésen már kezdőként segítette csapatát győzelemhez!

A SOTE ll. számú Gyermekklinikán találkoztunk egy tájékoztató füzettel, amelynek a célja, hogy az itt kezelt Gyerekeknek lehetőséget biztosít egy kívánságnak – mondta edzője, Greff Ádám.  – Az alapítvány neve: "Csodalámpa". Magos Máténak, „Magi"-nak már kisgyerekkora óta az a vágya és célja, hogy a magyar Válogatottban bemutatkozhasson. Innen jött a gondolat, hogy a magyar és a nemzetközi labdarúgásban fontos szerepet betöltő Csányi Sándor úrral találkozhasson. A vele való találkozás egy életre meghatározó élmény marad számára!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK