Érett, felnőtt futbal, kiváló egyéni teljesítmények - U-19 Soroksár – Vác VLSE 0:3 (0:0) 2018 március 23Általános 420

Bajkán- Szerencsés (Fári), Pethő, Urbán, Brucker, Tóth, Lédermayer (Pázmán), Szentesi, Sárosi (Szabó),...

Bajkán- Szerencsés (Fári), Pethő, Urbán, Brucker, Tóth, Lédermayer (Pázmán), Szentesi, Sárosi (Szabó), Juhász, Pécsi. Csere: Persely
Góllövő: Urbán, Pethő, Pázmán

A tabellát vezető csapatunk Soroksáron vendégszerepelt, ahol borongós, esős időben műfüves pályán játszottak. Már a mérkőzés elején magukhoz vették a játék irányítását. Rövidpasszos, érett játékuk ellen a hazaiak inkább csak a védekezésre és a kontrajátékra hagyatkozhattak. Ez első félidő nem hozott gólt, de sajnos a csapatkapitány Szerencsés Kristóf - egy ütközés során - súlyosan megsérült. A második félidőben a Vác még meggyőzőbb volt, amely gólokban is megmutatkozott. Urbán, Pethő és Pázmán volt eredményes. A Vác az egész mérkőzésen jól játszott, érett csapatjátékénak, kiváló egyéni teljesítményeinek köszönhetően megérdemelten nyert.

KOVÁCS PÉTER (edző): Az első félidőben elvesztettük a Kapitányunkat, a második félidőben pedig lelkileg erősen és gyönyörű játékkal hoztuk a mérkőzést. Mielőbbi és gyors felépülést kívánunk, Kristófnak!
BARANYA ISTVÁN (sportigazgató): Mindenek előtt mielőbbi gyógyulást kívánok Szerencsés Kristófnak, számítunk rá. Olyan mérkőzést láttam Both József szakmai igazgatóval, amely meggyőzött arról, hogy az U-19-es korosztályunkat jövőre (felnőtt bajnokságban) tovább kell foglalkoztatnunk. Értékes közösség, számos tehetséggel, kiváló edzővel. 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK