Elmaradt a várttól U17-es csapatunk eredményessége márciusban 2023 március 29Általános 500

Greff Ádám szerint ebben a korosztályban a megfelelő teljesítménynek már pontokban mérhető eredménye is kell, hogy legyen.

U17:

A márciusi mérkőzések:

Március 5.: DEAC–Vác VLSE 3–1 (1–1)

Március 11.: Vác VLSE–Szolnoki MÁV 0–1 (0–1)

Március 19.: REAC–Vác VLSE 3–2 (2–0)

Március 25.: Vác VLSE–Ikarus BSE 3–3 (3–0)

Greff Ádám edző értékelése:

A márciusi idénykezdésünk eredményesség szempontjából jócskán elmaradt a várakozásoktól, hiszen a dobogón teleltünk két pontra lemaradva az elsőtől.
Pedig a téli felkészülés alatt látottak nem ezt vetítették előre, elégedett voltam az edzés- és mérkőzés teljesítményekkel is.
A bajnoki meccsek összképét tekintve egyik csapat sem nőtt fölénk játéktudásban. Viszont az összes találkozón gyermeteg hibákat vétettünk, különösen védekezésben, gólokat ajándékozva az ellenfeleinknek. Szerencsénk sincs, szinte minden megingásunkat góllal büntetik az ellenfeleink.
Az U17-es korosztályban a megfelelő teljesítménynek pontokban mérhető eredménye is kell, hogy legyen, hiszen közeledünk a felnőtt futballhoz.
Azon dolgozunk, hogy minél előbb túljussunk ezen a nehéz időszakon és előrelépjünk, ehhez még több MUNKA, nagyobb koncentráció és fegyelmezettebb feladat végrehajtás szükséges!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK