Egyre jobban szerepel a felsőházban U14-es csapatunk 2024 április 05Általános 679

Greff Ádám együttese ősszel kivívta a jogot, hogy a bajnokság hat csapatos felsőházában szerepeljen, ahol a fiúknak minden mérkőzésen a maximumhoz közeli teljesítményt kell kihozniuk magukból ahhoz, hogy helyt tudjanak állni!

Greff Ádám edző értékelése:

„Az őszi szezont zsinórban nyolc veretlen mérkőzéssel zártuk, amelyből ötöt sikerült megnyernünk, ennek is köszönhetően kivívtuk a jogot, hogy tavasszal a hat csapatos felsőházban folytassuk a bajnokságot.
Számítottam rá, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon erős mezőny jött össze, ráadásul mindenkivel háromszor játszunk.
Az első hat forduló alapján kijelenthető, hogy minden mérkőzésen a maximumhoz közeli teljesítményt kell kihozni magunkból ahhoz, hogy helyt tudjunk állni, ami nagy kihívást jelent hétről hétre!
A kezdeti megilletődöttségen túljutva kezdjük felvenni a ritmust, elkezdtük gyűjtögetni a pontokat. A játék minden elemében fejlődést mutat a csapat, ennek egyik eredménye, hogy azzal az Újpesttel, amely az első fordulóban simán megvert minket, a hatodik fordulóban már 2
2-es döntetlent tudtunk játszani.
Dolgozunk tovább, szerencsére a srácok vevők a munkára, s igyekszünk felnőni a feladathoz.”

MLSZ Regionális U-14 felsőház, 1–6 forduló:

Újpest FC–Vác VLSE 10–2

Vác VLSE–Dunakeszi 1–6

GERRZO–Vác VLSE 4–4

Mészőly FSE–Vác VLSE 11–0

Budai FC–Vác VLSE 1–3

Vác VLSE–Újpest FC 2–2

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK