Egy pontot otthon tartottunk a CSO-KI ellen 2023 október 15Általános 575

Felnőtt csapatunk 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az újonc ellen.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 10. FORDULÓ

VÁC VLSE–CSO-KI Sport 1–1 (0–0)
Vác, 150 néző. Vezette: Kovács B. (Berki A., Kara P.)
VÁC: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Marosi László, Pap Botond – Rusvay Balázs (Geschitz Áron, 74.), Büki Dániel (Kovács Balázs, 27.), Sós Roland, Török Noel (Hegedűs Csaba, a szünetben), Magos Máté (Szabó Bence, 64.) – Kakuk Erik (Varga Bence, a szünetben), Huber Tamás. Vezetőedző: Kovács Péter
CSO-KI: Paulovicz – Balogh B., Németh Á., Rákóczi, Schrammel, Ocztos (Jónás, 66.), Altsach, Tóth G., Krasnyánszki (Fitos, 79.), Kenesei K. (Oláh T., 86.), Huszárik. Vezetőedző: Davcsó Károly
Gólszerző: Balogh B. (50. – öngól), ill. Kenesei K. (49. – 11-esből)

A Perbál elleni hazai győzelem után ismét otthon igyekeztünk gyűjteni pontjaink számát a CSO-KI ellen. Az első félidőben a vendégek veszélyeztettek inkább, kétszer is a kapufa mentette meg csapatunkat a kapott góltól. A szünet után egy 16-oson belüli szabálytalanság miatt a rutinos Kenesei Krisztián állhatott a labda mögé a büntetőpontról és a jobb alsóba lőtt, igaz, Bajkán majdnem kiütötte a labdát (0–1). Egy perccel később sikerült is egyenlíteni, Rusvay adott be a 16-os jobb sarkáról, a menteni igyekvő Balogh Béla lábáról előbb a jobb kapufára, majd onnan a hálóba pattant a labda (1–1)! A hátralévő időben mindkét oldalon akadtak helyzetek, de az eredmény már nem változott.

Ezzel az egy ponttal is előreléptünk, 11 pontunkkal a bajnokság 10. helyén állunk. Folytatás szombaton 14 órától a szintén újonc Örkény vendégeként.

Kovács Péter értékelése:

„A rutin és a fiatalság csapott össze ezen a találkozón. Túlságosan is tisztelték a srácok az ellenfelet, mert az első félidőben alárendelt szerepet játszottunk. A hazai kapufa sokszor velünk volt, ezért nem vonultunk hátrányban szünetre. A második félidő elején volt egy gyors gólváltás, majd szétszakadt a pálya. Gyakorlatilag 20-30 méteres üres területek maradtak a védelmek előtt, amit fiatal, gyors játékosainknak illett volna kihasználni. Mivel ez nem történt meg, nyílt maradt a mérkőzés egészen a végéig. Összegezve a látottakat, szereztünk egy pontot, amit így utólag nagyon meg kell becsülni! Amit taktikailag látni szerettünk volna a játékosoktól, annak a nyomát sem láttuk a pályán. Kevés mozgás, ritmustalan játék és hihetetlenül gyenge döntések a támadásokban. Ez ma nagyon gyenge volt, a CSOKI közelebb állt a győzelemhez. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ezt ma jól kezelték és még meg is tapsolták a srácokat a végén! Talán az akaratot díjazták ezzel.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK