Egy góllal alulmaradt Dunaújvárosban U17-es csapatunk 2022 május 16Általános 406

Kovács Péter együttese végletekig kiélezett meccsen 1–0-ra kikapott.

U17:

Dunaújváros–Vác VLSE 1–0 (1–0)
Vác: Balogh D. – Tar, Marosi, Tóth N., Mókus – Ceglédi, Farkas B., Holdas – Csölle, Geschitz, Magos.  Csereként pályára lépett: Kocsis, Kádár-Gál, Aradi.

Kovács Péter edző értékelése:

Két teljesen ellentétes félidőt játszottunk a mérkőzésen. Az első félidőben a széllel támogatott hazai csapat uralta a játékot és több nagy gólszerzési esélye is volt, a vezetést egy szögletrúgás után meg is szerezték. Amikor viszont eljutottunk a hazai kapuhoz, mi is tudtunk veszélyeztetni. A második játékrészben mi uraltuk a játékot, fölénybe is tudtunk kerülni és több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de igazi, nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. A 16-os környékén sorra rossz, elhamarkodott döntéseket hoztak a srácok, hiányzott a higgadtság a hazaiak kapuja előtt. Egy-két veszélyes támadásból az Újváros lezárhatta volna a mérkőzést, de mivel nem így történt, ezért egy végletekig kiélezett, nyílt találkozó maradt az utolsó percig. Bár mindent megtettünk a pontszerzés érdekében, gólt ismét nem tudtunk szerezni. Nem érheti szemrehányás a srácokat, hiszen végighajtották a mérkőzést, a második félidőben kimondottan jól is játszottak, de sajnos a pontszerzés nem jött össze. Gratulálok a hazaiaknak és Éliás Zsolt kollégámnak a győzelemhez és a bennmaradáshoz! Mi az utolsó 3 mérkőzésen megpróbáljuk szépen és remélhetőleg eredményesen lezárni a bajnoki szezont.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK