Egy döntetlen mellett egy vereség U16-os csapatunk mérlege 2022 május 12Általános 368

Greff Ádám együttese a Szolnokkal hazai pályán 1–1-et játszott, míg a Soroksár otthonában 1–0-ra kikapott.

U16:

2022. 05.04., szerda, Vác:

Vác VLSE–Szolnok 1–1 (1–1)
Vác:
 Oláh Dávid – Szenvedi Zsombor, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Földi Zsombor – Kovács Balázs , Bóta Zsigmond, Sidó Zalán – Osgyán Ákos, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Rási Zalán, Pitz Olivér, Szabó Botond, Vas Bulcsú, Kozma András, Mátrai Tamás
Gólszerzőnk: Bóta Zsigmond

Greff Ádám edző értékelése:

„Egy elhalasztott mérkőzést pótoltunk a szerdai napon. Végig meddő mezőny fölényben játszottunk, de elég lassan és pontatlanul. Sajnos nem tudtuk még megközelíteni a nagyszerű szombati teljesítményt. Játékosaim kicsit megadták magukat a körülményeknek (meleg, játékvezető, ellenfél edzője). Így számunkra egy vereséggel felérő döntetlen lett a vége.”

2022. 
05. 07., szombat, Soroksár:

Soroksár–Vác VLSE 1–0 (1–0)
Vác:
 Oláh Dávid – Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Földi Zsombor – Kovács Balázs, Bóta Zsigmond, Szenvedi Zsombor – Szabó Botond, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Sidó Zalán, Vas Bulcsú, Kozma András, Mátrai Tamás

Greff Ádám edző értékelése:

„Hét nap alatt a harmadik mérkőzésünket játszottuk, ráadásul most 12.00-kor műfüvön, kánikulában. A második helyen álló Soroksárhoz látogattunk. Bár próbáltam rotálni és cserékkel frissíteni, de ez sem vált be, az ellenfél dinamikusabb és frissebb is volt nálunk ezen a napon, így nem sikerült a bravúr pontszerzés. Ugyan minimális arányban, de a játék összképét tekintve megérdemelt vereséget szenvedtünk. Sajnos ezzel lépéshátrányba kerültünk a dobogóért folytatott harcban. Három forduló van még hátra, remélem, mindent megteszünk, hogy elérjük a kitűzött célt.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK