Edzőváltás történt felnőtt csapatunknál 2022 december 06Általános 1079

Klubunk elnöksége hétfőn úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg felnőtt csapatunk vezetőedzője, Szalai Attila év végén lejáró szerződését, sőt, már a december 10-i, Gödöllő elleni bajnokin sem ő irányítja az együttest.

Klubunk elnöksége hétfőn úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg felnőtt csapatunk vezetőedzője, Szalai Attila év végén lejáró szerződését, sőt, már a december 10-i, Gödöllő elleni bajnokin sem ő irányítja az együttest.

A Vác VLSE köszöni Szalai Attila váci futballért tett munkáját, erőfeszítéseit és további sok sikert kíván edzői pályafutásához! 

A szombati, Gödöllő elleni mérkőzésre U14-es csapatunk edzője, Kovács Péter és U19-es együttesünk trénere, Burzi Attila készítik fel a csapatot – Kovács Péter, mint vezetőedző, Burzi Attila pedig, mint másodedző.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK