Edzője nélkül állt remekül helyt U16-os csapatunk! 2021 május 17Általános 819

Kovács Péter edző orvosa tanácsára nem tarthatott együttesével Zalaegerszegre.

U16:

ZTE–Vác VLSE 2–1 (2–0)
Vác:
Strehó - Szenvedi (Mókus), Marosi, Ceglédi, Vén B. - Sós, Szabó B. (Holdas), Vén Á. - Farkas B., Kocsis (Antal), Csölle.
Góllövőnk: Farkas Balázs

Kovács Péter edző értékelése:

Sajnos a zalaegerszegi "túrát" az utolsó pillanatban lemondatták velem az orvosok, így a mérkőzésről véleményt formálni nem tudok. A srácoknak így a mérkőzést EGYEDÜL kellett megoldaniuk, segítséget sehonnan sem kaphattak. EGYEDÜL készültek, EGYEDÜL melegítettek, EGYEDÜL játszottak és a cseréket is EGYEDÜL oldották meg. Nem baj, ha sok akadállyal találják szembe magukat a szezon során, de ők még csak GYEREKEK. Ennek ellenére megint odatették magukat, hittek egymásban, küzdöttek egymásért, hogy honnan van ekkora SZÍVÜK, az döbbenetes. Amit ők az EGYESÜLETÜKÉRT tesznek egész évben, arra már tényleg nincsenek jelzők. Nem vagyok egy érzelgős típus, de nagyon szeretem és TISZTELEM őket!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK