Édes volt a CSO-KI számunkra Csomádon 2024 április 28Általános 315

A Pest megyei I. osztály 25. fordulójában a Vác VLSE 3–1-re győzött a CSO-KI Sport vendégeként, így 37 ponttal már az ötödik helyen állunk a bajnokságban!

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 25. FORDULÓ

CSO-KI SPORT–VÁC VLSE 1–3 (0–1)
Csomád, 150
néző. Vezette: Dévényi B. (Elischer M., Kovács II T.)
CSO-KI Sport: Paulovicz – Tóth I. (Kenesei K., a szünetben), Balogh B., Németh Á. (Fitos, 71.), Rákóczi, Földes M., Ocztos (Krasnyánszki, 73.), Altsach, Tóth G., Ondrik (Cseri, 16., Ondrik, 88.), Huszárik. Vezetőedző: Davcsó Károly
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence (Rusvay Balázs, 28.) – Tóth Nándor (Busák Levente, 85.), Torda Patrik (Sós Roland, 88.), Nagy Zoltán – Dömök Enrikó (Huber Tamás, 73.), Török Noel, Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Kenesei K. (47.), ill. Vén B. (25.), Rusvay B. (51., 70.)

Kovács Péter értékelése: – Az ellenfél rutinos játékosaival szemben elsősorban a futómennyiségben és gyorsaságban szerettünk volna eredményesek lenni. Ezt a srácok maximálisan meg is valósították és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első félidőben a támadásokat nem fejeztük be kellően hatékonyan, így a szünet után egy Kenő-góllal ki is egyenlített a CSOKI. Szerencsére észnél voltak a srácok és elsősorban Rusvay Balázs kiemelkedő támadó játékával visszavettük a vezetést és már nem is engedtük ki a kezünkből. Ezen a találkozón a fejek is nagyon rendben voltak a fiatal csapatunknál, ami ismét elismerésre méltó dolog. Nagyszerű csapatunk van, nagyon egyben vannak a srácok és ez hétről-hétre az eredményekben is megmutatkozik. Van még 5 forduló a bajnokságból és ki tudja hol a vége? A fiúk már az újabb előrelépést nézegetik a tabellán és ez óriási dolog a téli szünet után, amikor a 15. helyről indultunk. Őszintén szólva, meg is érdemlik, hogy nyugodtabban készüljenek az utolsó mérkőzésekre, mert nagyon nehéz feladatot vittek véghez ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban. Gratulálunk nekik ehhez a stáb nevében, öröm velük dolgozni és rengeteget tanulunk tőlük a hétköznapokban is!

Ez a siker sorozatban az ötödik győzelmünk volt a bajnokságban és már kilenc meccs óta veretlenek vagyunk, így 37 ponttal feljöttünk az 5. helyre! Folytatás szombat helyett vasárnap, tehát május 5-én, 17 órakor a váci stadionban az Örkény SE ellen.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK