Döntetlent játszott felnőtt csapatunk Bugyin 2022 október 10Általános 514

Szalai Attila együttese a Pest megyei I. osztály 8. fordulójában a Bugyi otthonában 1–1-re végzett.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 8. FORDULÓ

Bugyi-OBO SE–Vác VLSE 1–1 (1–0)
Bugyi, 150 néző. Vezette: Tóth Sz. (Gyikó T., Décsi K.)
BUGYI: Sikur – Horák (Gáspár, 56.), Riesz, Vertetics, Czili B. – Józsa (Turcsán, 33.), Králik (Kóbor, 77.), Róhfeld (Somogyi M., 63.), Erdős (Szmola, 58.) – Czili D., Svet. Edző: Majzik Bertalan
VÁC: Flamich – Rusvay B., Pap, Hegedűs Cs., Makkos – Nagy Z., Heinczinger (Kovács K., 58.), Sorecz (Sós, 81.), Schmid (Cs. Nagy 64.) – Konkoly (Fördös, 88.), Vén B. Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Czili B. (11.), ill. Konkoly (51.)
Kiállítva: Hegedűs Cs. (85.)

Vasárnap délután Szalai Attila vezetőedző irányította csapatunkat a Bugyi elleni mérkőzésen. A hazaiak a 11. percben vezetést szereztek, de a szünet után nem sokkal Konkoly Leon egyenlített: Hegedűs felívelése után lepattant a labda, Nagy Zoltán kapura lőtt, ami kijött a kapusról, de Konkoly a kipattanót a hálóba továbbította! 
A hajrában Hegedűs Csabát kiállította a játékvezető, ennek ellenére kihúztuk tíz emberrel is a végét, így maradt az 1–1-es döntetlen.
Folytatás szombaton, 15 órától hazai pályán a Tököl ellen!

Majzik Bertalan: – Igazságos döntetlen született. Az utolsó 20 percben nyílt lehetőségünk a győzelemre, azonban csak kapufáig jutottunk. Nem bánkódunk, minden pontot meg kell becsülnünk, értékes ez a döntetlen is. Nagy hibát követ el az, aki lebecsüli a Vácot! Egy agilis, rengeteget futó csapat benyomását keltették, további sok sikert kívánok nekik!
Szalai Attila: – A csapat igazi tartásról tett tanúbizonyságot, hiszen a pályán kívüli nehézségekkel is meg kellett küzdeni az elmúlt hetekben. Gratulálok minden játékosnak, stábtagnak, vezetőnek, szurkolónak, aki hitt és hisz egy új és fiatal váci csapatban. Dolgozunk tovább és soha nem adjuk fel!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK