Döntetlent ért el a Barca Akadémia ellen U14-es csapatunk 2022 május 16Általános 429

Nagy Gábor együttese tikkasztó hőségben a rangadón 0–0-ra végzett.

U14:

BARCA AKADÉMIA–VÁC VLSE 0–0
Vác VLSE:
Buzás Zolta – Péteri Vince, Bugyinszki Maxim, Gubik Milán, Réti Bálint – Jakobszen Dávid, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Vass László. Csereként pályára lépett: Majer Botond, Jakus Mendel, Szklenár Koppány, Medvegy Kornél, Deskó Gyula, Forrai Levente

Nagy Gábor edző értékelése:

„A mai napon ismét rangadót játszottunk. Délután 3 órakor, tikkasztó hőségben, műfüves pályán óriásit melóztak a srácok! Mindkét csapat nyerni akart, ezért a nagy meleg ellenére nagy iramú volt a mérkőzés. Rengeteg helyzet, gólszerzési lehetőség alakult ki mindkét kapu előtt, de ezen a napon a nagy meleg főleg a koncentrációt zavarta meg, és ahogy fogyott az erő, a kapu előtti jó döntések elmaradtak. Természetesen azt is meg kell említeni, hogy a kapusok is parádéztak és a védelmek is hatalmasat küzdöttek minden egyes labdáért. Összességében igazságos döntetlen született, ami igazából egyik csapatnak sem jó. Van még 3 forduló hátra, nagy a harc a dobogóért!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK