Döntetlen a Vízművek ellen, négyen érkeztek csapatunkhoz! 2024 január 23Általános 749

Soros felkészülési mérkőzésén felnőtt csapatunk 1–1-s döntetlent ért el a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Fővárosi Vízművek otthonában. Örömteli hír, hogy a keret négy váci nevelésű játékossal bővült!

Nagy Zoltán, Vén Botond, Balogh Balázs és Dömök Enrikó újra Vácott! Klubunk megállapodott a négy váci nevelésű, hosszú éveken át egyesületünket erősítő futballistával, így tavasszal mindannyian a Vác VLSE-ben folytatják pályafutásukat.

A 21 esztendős középpályás, Nagy Zoltán nyáron igazolt a csoportrivális Veresegyház VSK együtteséhez, ahol ősszel 15 bajnokin 6 gólt szerzett. A 20 éves támadó, Vén Botond szintén nyáron távozott a veresiekhez, ahol az őszi szezonban 14 bajnokin 4 alkalommal talált a hálóba és egyszer a Pest megyei Kupában is eredményes volt. A 19 éves védőként és középpályásként is bevethető Balogh Balázs szintúgy Veresegyházról érkezett, ő a mostani bajnokságban 13 bajnoki meccsen szerepelt. Dömök Enrikó pedig a megye II-es Vác-Deákvár SE-től érkezik, a 22 esztendős középpályás-támadó 14 meccsen 12-szer talált a hálóba az őszi bajnokikon!

Szeretettel köszöntjük őket ismét a Vác VLSE-ben!

A felkészülési mérkőzések sorozatát pedig szombaton folytatjuk, akkor az NB III-as Salgótarjáni BTC otthonában lépünk pályára, méghozzá 13 órai kezdettel.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS               

Fővárosi Vízművek SK–Vác VLSE 1–1 (1–0)
Gólszerzőnk
: Dömök Enrikó (képünkön)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK