Bugyin javítana mérlegén felnőtt csapatunk vasárnap 2023 szeptember 16Általános 543

A Pest megyei I. osztály 6. fordulójában vasárnap 16:00-tól a Bugyi OBO-SE csapatához látogat a Vác VLSE a pontszerzés reményében.

Csapatunk a szombati eredmények miatt a bajnokság utolsó helyéről várja a mérkőzést, de ezen a pozíción gyorsan változtathatunk akár egy döntetlennel, de egy győzelemmel egészen biztosan!

Vasárnapi riválisunk jelenleg a 11. helyen áll, s közepesen kezdte a bajnokságot, első öt bajnokiján 6 pontot szerzett – igaz, csak egyszer nyert, míg egyszer kapott ki. A mieink sajnos rossz sorozatban vannak, a Veresegyház elleni győzelem után egymás után három bajnokit elveszítettünk, ezért nagyon kellenek a pontok. A Pest megyei Kupában viszont két győzelmen vagyunk túl, a Váchartyán után a Kismaroson is magabiztosan léptünk túl.

Az előző szezonban Bugyin 1–1-et játszott egymással a két csapat, míg hazai pályán 4–0-ra győztünk.

Hajrá, Vác!

(Montázs: Bugyi Facebook)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK