Budapesten, a Tatai úton játszik felnőtt csapatunk a Budakalásszal 2023 március 03Általános 483

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 18. fordulójában a Vác VLSE a Budakalászi MSE vendégeként a BVSC Tatai úti utánpótlás centrumában lép pályára szombaton 14:30-tól.

A helyszínváltozás oka, hogy a találkozót műfüves pályán játsszák le a csapatok, de a budakalásziak nem rendelkeznek ilyen borítású gyeppel, a közeli pomázi műfüves pályán viszont nem engedte a szövetség a mérkőzés lejátszását. Így lett az új helyszín a BVSC Tatai úti utánpótlás centruma.

A Budakalász egyébként a bajnokság 9. helyén áll 19 ponttal, míg a mieink 11 ponttal a 14. pozícióban állomásoznak. Kovács Péter, csapatunk vezetőedzője bizakodva várja az összecsapást:

„A bajnokságban számunkra most következnek azok a csapatok, akik ellen reális eséllyel pontot, pontokat lehet szerezni, azonban úgy gondolom, hogy ez a Vecsés és a Haraszti ellen is megvalósulhatott volna, ha nagyobb a hitük a játékosoknak. A Budakalász ellen műfüvön játszunk, amely számunkra kedvező, hiszen sokat edzettünk télen ezen a borításon, sőt, pénteken Diósjenőre is emiatt mentünk el. A csapatból Rusvay Balázs beteg, helyette az előző héten hiányzó Torda Patrik kerülhet be a kezdőbe. U19-es csapatunknak is már bajnoki meccse van másnap, erre tekintettel kell lenni. Jó lenne, ha most már "beiratkoznánk" ebbe a tavaszi bajnokságba!”

(Fotó: zuglo.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK