Budakalászon növelheti pontjai számát felnőtt csapatunk 2023 szeptember 01Általános 573

A Vác VLSE a Pest megyei első osztályú bajnokság 4. fordulójában szombaton 16:30-tól a Budakalászi MSE otthonában lép pályára.

Szombati ellenfelünk eddig csak két bajnokit játszott – a Perbál elleni meccsét elhalasztották –, ezeken pedig négy pontot gyűjtött, tehát még veretlen. A mieink három bajnokiból egyet nyertek meg (Veresegyházon 1–0-ra), míg kétszer kikaptunk, így most itt a lehetőség a javításra. Kovács Péter vezetőedző szerint a koncentráción van még mit javítani:

„A mérkőzéseink nagy részében a védekező játékunk megfelelő, fegyelmezett. A koncentrációban viszont erősödnünk, fejlődnünk kell, hiszen két találkozót is az utolsó percekben buktunk el. Viszont a támadójátékban továbbra is nagyon vékonyak vagyunk annak ellenére, hogy elég területünk van hozzá és sokan fel is érünk az ellenfél 16-osára a támadásainknál. Keveset lövünk kapura és még kevesebbet is találjuk el. Pedig lövésből lesz a gól...”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK