Bravúros döntetlent ért el U17-es csapatunk 2021 április 03Általános 94

Szabados Tamás együttese 2–2-es döntetlent ért el a Budai FC otthonában.

U17:

Budai FC–Vác VLSE 2–2 (2–1)
Vác: Flamich – Rusvay B., Balogh, Makkos, Szunyog – Heinczinger, Bartha, Kollarik, Mezey – Cs. Nagy., Varga L. Cserekent pályára lépett: Tóth, Horváth, Marosi.
Gólszerzőink: Cs. Nagy, Varga L.

Szabados Tamás edző értékelése:

Alapvetően úgy gondolom, hogy idegenben, műfüvön az első helyezett ellen a 2 rúgott gól és a pontszerzés jól néz ki, de igazából attól értékelődik fel igazán a bravúros pontszerzésünk, hogy végig éreztették velünk a vendégcsapat „létet”. Egy egyértelmű büntetőt nem kaptunk meg és a faultok megítélése is több mint bántó volt végig, de ezt is elbírta a csapat. Kapufát lőttünk és egy 100%-os helyzetet is kidolgoztunk, de ezek sajnos kimaradtak és pechként Mezey és Varga összeszedte az 5. sárgáját. Hiányozni fognak a következő nagyon fontos, Dunaújváros elleni mérkőzésről. Gratulálok a csapatnak!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK