Bosszantó módon maradt el az U14-es csapat hétvégi bajnokija 2021 március 14Általános 826

Az elmúlt két hétben U14-es csapatunk nem játszott mérkőzést. A múlt héten a III. Kerület elleni hazai mérkőzése maradt el Nagy Gábor együttesének, méghozzá az ellenfél kérésére (a koronavírus-járvány miatt), most pedig a Kőbányáért Egyesület elleni találkozót nem tudták lejátszani.

Nagy Gábor edző a következőképpen számolt be a történtekről:

Most szombaton eléggé „komikus” és bosszantó módon maradt el csapatunk bajnokija. A Kőbányért Egyesület lett volna az ellenfelünk, a meccs helyszínére annak rendje és módja szerint elutaztunk, átöltöztünk, elkezdtük a bemelegítést, azonban ekkor szólt az ellenfél edzője, hogy nem tudnak kiállni a mérkőzésre, mert csak 5-en vannak…Indoklásképpen szintúgy a koronavírus-járványra hivatkozott.
Természetesen ezzel nem is lenne gond! Sajnos a mai helyzet ilyen és erre mindig számítani kell. De – úgy gondolom, hogy – ezt már tudni, vagy legalábbis sejteni lehetett volna előző nap is, és a házigazdáknak valahogyan jelezniük kellett volna, hogy ez várható. Legalábbis úgy érzem, hogy ez lett volna a korrekt lépés. Így mi az U15-ös csapat meccse után már nem öltöztünk át, hanem felültünk a buszra, hazajöttünk, majd a stadionban játszottunk egymás ellen egy mérkőzést.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK