Balogh Csaba értékelte az U19-es csapat teljesítményét 2021 július 06Általános 1047

Legfelső korosztályunk edzője elégedett a negyedik helyezéssel és számára is kissé fájó a búcsú.

Balogh Csaba edző értékelte az U19-es csapat idei teljesítményét:

A csapatot még a nyári felkészülés elején hatalmas tragédia érte, egy barátot, csapattársat gyászoltunk, Bálint Gerit...
Jól kezdtük a szezont, az első öt meccsből négyet nyertünk, aztán különböző okok miatt jött egy kis visszaesés, majd a Covid miatti szünet.
Három mérkőzés is tavaszra lett halasztva, így már február elején bajnokit kellett játszani, amiből nem igazán jöttünk jól ki.
Egy hatalmas zalaegerszegi verés volt a mélypont. Aztán ebből nagy küzdelemmel talpra állt a csapat úgy, hogy a végén egy pont kellett volna az ezüstérem megszerzéséhez. De az így elért negyedik hely is jónak mondható főleg, úgy, hogy a tavasz nagy részét 12-13 mezőnyjátékossal vittük végig. Nem beszélve arról, hogy akadémiákat előztünk meg, akik lehetőségekben – elsősorban az infrastruktúrában – jóval előrébb járnak nálunk.
Hét játékos öregedett ki az utánpótlásból, közülük Nagy Zoltán Gergő tavasszal már stabilan játszott a felnőtt csapatban. Stabil kerettag volt Vén Botond is, igaz, ő még nem kiöregedő a korosztályból.
A távozók között van négy-öt olyan játékos, akiben van potenciál és remélem, hogy máshol megkapják a lehetőséget, amivel a tudásuk, emberi kvalitásuk alapján élni is fognak és egyszer talán még látjuk őket váci mezben.
Ez a korosztály (a 2002-2003-as) volt az, akikkel két éve hatalmas csatában visszajuttattuk a váci utánpótlást az „elitbe", ez pedig örök emlék! A keret nagy részével 3-4 évet dolgoztunk együtt, így nekem is fájó kicsit a búcsú. Jó volt velük dolgozni jó kis BRIGÁD, további sok sikert!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK