Balogh Csaba értékelte az U15-ös csapat őszi szezonját 2022 január 14Általános 609

Együttesünk a bajnokság 9. helyén áll, a tréner emellett a téli felkészülésről és a változásokról is beszélt.

U15-ös együttesünk az ősszel 13 mérkőzést játszott le csoportjában. Ezekből öt találkozót nyert meg, egyszer döntetlent ért el, míg hét vereséget szenvedett. Ez összesen 16 pontot jelent, illetve 9. helyezést a táblázaton.

Balogh Csaba edző a következőképpen értékelte a csapat őszi szezonját:

„A korosztályt nyáron Nagy Gabi kollegámtól „örököltem" meg. Egy passzolni, s játszani szerető csapatot ismertem meg a srácokban. A nyári felkészülés nagyon hiányosra sikeredett, a sok nyaralás és egyéb tényezők nem kedveztek a felkészülésnek. Ennek meg is volt az „eredménye”, hiszen az elején egy nagy vereségbe szaladtunk bele az amúgy is a mezőnyből kimagasló és éllovas Békéscsaba ellen. Aztán lassan kiegyenesedtünk és volt egy ötmeccses győzelmi sorozatunk, majd újra jött egy hullámvölgy, ami inkább mentális volt. Az őszi szezon végére – ha eredményekben nem is, de – játékban és hozzáállásban jól teljesítettünk.
Úgy érzem, a srácok elkezdtek „felnőttesebben” futballozni, de még meg kell tanulniuk mindenáron győzni! Jó néhány ponttal többünk lehetne, ha csak az eredményt tartom szem előtt. nem pedig a játékosok fejlődését.
A téli felkészülést január 12-én, tehát szerdán kezdtük el. Három játékos az U16-os együttessel vág neki a munkának, míg három labdarúgó felkerül hozzánk az U14-es csapatból. Ez természetesen képlékeny, tehát ezen kívül bármikor felkerülhet, aki olyan fejlődésen megy keresztül, amit úgy ítélünk meg, hogy a fejlődése érdekében az idősebbek között a helye.
A bajnokság március 5-én folytatódik, addig 6-7 edzőmérkőzéssel és heti 4-5 edzéssel próbálunk felkészülni a sikeres folytatásra!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK