Bajnok az U-17!!! 2018 május 16Általános 569

Három fordulóval a bajnokság vége előtt, már bajnok az  U-17 csapatunk U-17  Vác VLSE – Monor SE  7:1...

Három fordulóval a bajnokság vége előtt, már bajnok az  U-17 csapatunk

U-17  Vác VLSE – Monor SE  7:1 (5:1)
Vác VLSE: Hámori – Nagy (Kecskés), Szenecei, Bálint (Ráduly), Wiedermann, Varga (Molnár), Néma (Gózon),  Szunács (Csipkés), Lukács, Poholányi (Kakuk), Gálos (Szaszovszki)
Góllövő: Varga (2), Wiedermann (2), Nagy, Csipkés, Kakuk
Edző: Schwarcz Zoltán

Hazai pályán fogadtuk a Monor SE csapatát. Nemcsak a déli hőség, hanem  a győzelmi vágy és a bajnoki cím megszerzése is fűtötte a csapatot. Már a mérkőzés elején átvettük az irányítást és az első negyedórában 3:0 arányban elhúztunk. Jól és motiváltan játszottak a fiúk. Szebbnél-szebb támadásokat vezettünk, az ellenfélnek a védekezés maradt az egyetlen lehetősége. 5:1 különbséggel fordultunk. A második félidőben minden cserejátékos lehetőséget kapott és 7:1 arányban lezártuk a mérkőzést. A pályán visszafogott ünneplés volt, de a levonuló játékosokat tapssal és pezsgődurranásokkal fogadták a Szülők. Az öltözőben Both József szakmai igazgató és Baranya István sportigazgató köszöntötte a Bajnok Csapatot és Szakmai Stábját, Pető Tibor elnök üzenetben gratulált a szép sikerhez. Ezt követően (immár feloldódva) önfeledt ünneplés kezdődött…

Schwarcz Zoltán edző fiai nagy utat jártak be: 23 mérkőzésből 21 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, 128 rúgott, 11 kapott gól a mérleg, de még három forduló hátra van ! A bajnokság során legyőztük, vagy pontot szereztünk  a riválisoktól, végig vezettük a tabellát. Számos izgalmas és szakmailag tanulságos mérkőzést játszottunk, voltak nagy arányú győzelmek is. Több  játékos,  kiváló egyéni teljesítménye alapján hívta fel magára a figyelmet. 
Az MLSZ  versenykiírása szerint az NB II-be való feljutás további feltétele, hogy ún. rájátszásos formában kell még mérkőznünk. Azaz bajnok játszik a bajnokkal. Először Főnix-Gold FC vagy Dunaújváros csapatával (a bajnokság itt még nem dőlt el), győzelem, több pont esetén újabb kör jön, ahol a szintén rájátszásos Szekszárd- Haladás győztes lehet az ellenfél. Tehát „legjobb” esetben 4 mérkőzés vár ránk.

SCHWARCZ ZOLTÁN edző: Óriási öröm a bajnoki cím, amely az első lépés az NB II-be való feljutáshoz. Most az U-17 Bajnokok Ligája következik, bízom a csapatomban és a sikerben.

Most azonban ünnepeljük a Bajnokot, mert ezt már senki nem veheti el a csapattól, ez örök !

Vác VLSE vezetősége köszönetet mond a Szülőknek, Szurkolóknak az állandó jelenlétért, buzdításért,
szívből gratulál az U-17 Csapatnak és Szakmai Stábjának a dicsőséges bajnoki címhez !

Köszönjük!

Hajrá Vác VLSE!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK