Az Újváros elleni döntetlennel bent maradt U17-es csapatunk! 2021 június 01Általános 819

Szabados Tamás együttese 1–1-et ért el a nagy rivális ellen, ezzel megtartotta 7. helyét a tabellán!

05. 29.:

U17:

Dunaújváros–Vác VLSE 1–1 (1–0)
Vác:
Flamich – Marosi, Makkos, Szunyog, Mezey – Balogh, Heinczinger (Nagy), Vén Á. – Cs. Nagy, Varga L., Kollarik.
Gólszerzőnk: Varga L.

Szabados Tamás edző értékelése:

Ez a mérkőzés keretbe foglalta az egész évünket! A kulcsemberek hiányzása és a sérülések behatárolták a lehetőségeinket, sajnos ez meg is látszott az első félidőben. Utána kissé „beleforgattam” a csapatba és a taktikába, amely által teljesen megfordult a mérkőzés és 3 kapufát rúgtunk. Egy gólunkat nem adták meg, üres kapura mellé lőttük, mégis sikerült egyenlíteni. Így a végeredmény megint csalóka, de ha egész évben el tudtam viselni, hogy bár a látottak alapján nyerni, vagy remizni kellett volna, akkor most nem mérgelődök, mert ezáltal a pont által bent maradtunk!
Teljesítettük a célunkat, amit nem volt könnyű elérni rengeteg dolog miatt, és hogy érzékeltessem, mekkora teljesítmény az, hogy jövőre is itt lehetünk: edzői pályafutásom legnehezebb feladata volt ez! Mondom ezt úgy, hogy kétszeres bajnok vagyok felnőtt szinten edzőként, és szerencsére sok nagy dolgot élhettem át.
Szeretném megköszönni Heinczinger és Horváth apukának külön, hogy minden szempontból mögöttünk álltak, illetve Kovács Péter kollégámnak, hogy mindig mindenben segítette – pályahasználattal, játékosokkal – a jó szereplésünket!
De legnagyobb köszönetem a Srácoké, mert nagyon sok melót raktak bele, hogy teljesíteni tudják a célt, és átélhették ezt a katarzist a végén, amely által egy pozitív töltetet kaptak a labdarúgástól!!!
Büszke vagyok rátok!!! Férfi meló volt!
Minden jó, ha a vége jó! Hajrá, Vác!!!”

U17-es csapatunk tehát ezzel a döntetlennel bent maradt az Országos U17 "C" Csoportjában. Az együttes 16 ponttal a 7. helyen végzett és több győzelmének (3) köszönhetően megelőzte a szintén 16 pontos Dunaújvárost!

Korábban: (05. 26.)

Vác VLSE–Szeged-Csanád GA 1–3 (0–1)
Vác:
Flamich – Varga I., Makkos, Szunyog, Mezey – Heinczinger, Balogh, Kollarik, Vén Á. – Cs. Nagy, Varga László. Csereként pályára lépett: Marosi, Horváth, Nagy, Tóth
Gólszerzőnk: Marosi

Szabados Tamás edző értékelése:

Ezen a mérkőzésen nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk minden szempontból, aminek tudom az okát. Egyedül Vén Áron játéka jelentett örömöt a mai nap, akinek gratulálok!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK