Az Újpesttől kikapott U16-os csapatunk 2024 május 07Általános 247

Nagy Gábor együttese 4–0-s vereséget szenvedett.

U16:

ÚJPEST FC–VÁC VLSE 4–0 (2–0)
Vác: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim, Mrázik Botond – Varga Levente, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Jakus Mendel, Lukács Bánk. Cserék: Pesti Viktor, Péteri Vince, Deskó Gyula, Turcsányi Gergő, Kürtös Ákos, Pribelszki Máté, Karaba Kevin

Nagy Gábor edző értékelése:

„Ezen a hétvégén túl nagy volt az igénybevétel a srácoknak és ez a mi mérkőzésünkön (főleg fejben inkább, mint fizikálisan) sajnos nagyon érződött. Több játékos is szerepet kapott a szombati napon az U19-es, az U17-es és az U15-ös csapatokban, így vasárnapra már nem maradt kellő energia és koncentráció. Sajnos sérülés és rosszullét miatt már korán meg kellett bontani a védelmet, így ezen a napon a tisztes helytállás lett a fő célunk… Amire meg is lett volna minden esélyünk, ha a második játékrész elején berúgjuk a javunkra megítélt büntetőt, de sajnos ez kimaradt… Ez lehetett volna egy fordulópont ezen a napon.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK