Az Újpest II otthonában zártuk a felkészülési meccsek sorozatát 2024 február 11Általános 617

Felnőtt csapatunk az NB III-as Újpest II vendégeként 4–0-ra kikapott.

Újpest FC II–Vác VLSE 4–0 (3–0)
Újpest, Tábor utca.
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Marosi László (Tóth Nándor), Pap Botond, Szabó Bence (Magos Máté) – Sós Roland (Holdas János), Nagy Zoltán, Dömök Enrikó – Rusvay Balázs (Kovács Zsombor), Vén Botond, Busák Levente (Geschitz Áron).

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„A mai mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Sajnos sérülések és betegség miatt nem tudtunk az „elképzelt” kezdőcsapattal pályára lépni, de így mások előtt adódott lehetőség, hogy megmutassák helyük van a kezdő 11-ben. Nekünk is tükröt tartott ez a találkozó, hogy hol is tartunk jelenleg. Nagyon sok hibánk kijött a mérkőzésen, amiket sürgősen ki kell javítani, de nagy tragédia nem történt. Jobb, ha most jönnek elő a hibák, mint a tétmérkőzéseken! Egy fiatal, jól összerakott Újpesttől szenvedtünk sima vereséget, de azért akadtak biztató pillanataink is, csak sajnos kevés.”

Csapatunkban pályára lépett Tóth Nándor (képünkön), akit régi-új igazolásként köszönthetünk, hiszen a 19 éves védő féléves kitérőt követően visszatért csapatunkhoz a Vác Deákvár SE-től!

Ez volt az utolsó felkészülési mérkőzésünk a bajnoki folytatás előtt; folytatás február 24-én, szombaton, 14 órától a Biatorbágy vendégeként, már bajnoki meccsen!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK