Az Ikarusszal döntetlent játszott U16-os csapatunk 2021 november 04Általános 545

Greff Ádám együttese 2–2-es döntetlent ért el úgy, hogy az első félidő után még vezetett.

U16

2021. 10. 30., szombat, Budapest

Ikarus–Vác 2–2 (0–1)
Vác: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Magos Máté – Földi Zsombor, Bóta Zsigmond, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Csengődi Péter, Szenvedi Zsombor, Sidó Zalán
Gólszerzőink: Szresen D., Kovács B.

Greff Ádám edző értékelése:           

„Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mégis egy szögletrúgás után vezetést tudtunk szerezni a 43. percben, így előnnyel mentünk a szünetre. A második játékrészt nem kezdtük jól, hiszen az ellenfél tizenöt perc leforgása alatt fordítani tudott – két hatalmas egyéni hibát követtünk el, így ajándékoztunk nekik két gólt. Ezt követően a srácok mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne nulla ponttal távozzunk, szinte egykapuztunk, odaszögeztük ellenfelünket a kapujához. A 88. percben sikerült egyenlítenünk, de a fordítás sajnos nem sikerült, pedig benne volt a játékunkban.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK