Az Ikarus elleni rangadón ikszelt U14-es csapatunk 2022 április 25Általános 487

Nagy Gábor együttese idegenben ért el 0–0-s döntetlent.

U14:

Ikarus BSE–Vác VLSE 0–0
Vác VLSE: Buzás Zolta – Réti Bálint, Bugyinszki Maxim, Gubik Milán, Vass László – Jakobszen Dávid, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Forrai Levente, Lukács Bánk, Lázián Tamás. Csereként pályára lépett: Majer Botond, Jakus Mendel, Bajkó Levente, Medvegy Kornél, Péteri Vince, Marinovszky Tamás

Nagy Gábor edző értékelése:

A mai napon rangadót játszottunk a velünk azonos pontszámmal álló Ikarus ellen. Nem volt szép mérkőzés, a küzdelem jellemezte a meccset, rengeteg párharccal a középpályán. A kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, így igazságos döntetlen született. Tipikus "egygólos" mérkőzés volt. Aki betalált volna, az megnyeri a mérkőzést, de ez sajnos ma nem sikerült, mert a támadójátékunk nagyon visszafogottnak bizonyult. A régi mondás szerint... "idegenben jó az X"! Nos, ennek ma megfeleltünk, de örülni nem tudtunk neki, mert győzni szerettünk volna."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK