Az Ikarus ellen lépett pályára U14-es csapatunk 2022 október 31Általános 375

Kovács Péter együttese a rosszul sikerült első félidő után a másodikban már jól helytállt.

U14:

Ikarus–Vác VLSE 5–0 (5–0)
Vác: Pesti Viktor – Graf Zalán, Turcsányi Gergő, Beszteri Bertalan, Jakab Noel – Karaba Kevin, Csákvári Márton, Bak Mátyás – Heller Benjámin, Sirkó Márk, Mészáros Ádám. Cserék: Kocsis András, Kiss Benjámin.
 
Kovács Péter edző értékelése:
"Szombaton az eddig minden mérkőzését megnyerő Ikarus ellen kellett pályára lépnünk idegenben. Az amúgy is nagyon nehéz helyzetünkön az sem javított, hogy jópáran erre a hétvégére "pihenőt vettek ki". Az első 20 percben abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak, szépen és bátran játszottak a srácok. Aztán egy erősen vitatható büntetőből hátrányba kerültünk és ez visszavetette, elbizonytalanította a csapatot. Sajnos gyorsan még "rúgattunk" 3 gólt az Ikarus-szal, szó szerint mi adtuk nekik a gólpasszokat több alkalommal is, így a félidő végére már ötgólos hátrányba kerültünk. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat és elsősorban a fejeket, a második félidőt "új" mérkőzésként szerettük volna lejátszani – a hibákat lecsökkenteni, az önbizalmat és bátorságot is visszahozni a meccs előttire. A srácok ezt nagy odaadással, küzdeni tudással ás akarattal próbálták megvalósítani. Szerencsére is szükség volt ahhoz, hogy a második félidőt kapott gól nélkül le tudják hozni, de a szerencse mindig amellé áll, aki tesz érte. Ők rengeteget tettek azért, hogy tisztességes eredménnyel záruljon le ez a mérkőzés és a 0–0-ás második félidő (!!!) hatalmas meló volt a részükről. Bár kevesen voltunk, de annál több erőt mozgósítottak, küzdöttek a végsőkig és becsületesen el is fáradtak a srácok a mérkőzés végére. Maximális elismerés és kalapemelés jár nekik!!!"
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK