Alulmaradt az őszi szezon utolsó meccsén U14-es csapatunk 2021 december 06Általános 588

Nagy Gábor együttese a Soroksár otthonában két góllal kapott ki.

U14:                                               

SOROKSÁR SC–VÁC VLSE 2–0 (1–0)
VÁC:
Majer Botond – Réti Bálint, Rácz Bendegúz, Gubik Milán, Vass László – Kindricz Máté, Forrai Levente, Szklenár Koppány – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Bajkó Levente. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Deskó Gyula, Jakobszen Dávid, Bugyinszki Maxim, Stircula Ákos

Nagy Gábor edző értékelése:

Az őszi utolsó mérkőzésünkön sajnos gólképtelenek maradtunk, ami először fordult elő a szezonban. Így a mérkőzést is elveszítettük és ezzel a vereséggel lecsúsztunk a második helyről. A támadójátékunkban nem volt igazán átütőerő, a támadóink nem voltak jó formában, hátul pedig hoztuk a már-már "szokásos" hibákat, amiket az ellenfél kihasznált. A mérkőzés összképe alapján talán a döntetlen lett volna a reális eredmény, de azt is el kell ismerni, hogy nem volt meg bennünk ma az a kis plusz, ami a jobb eredmény eléréséhez elengedhetetlen. Amíg az ilyen meccseken – nevezzük rangadónak –, nem tudunk 100%-osan a feladatra koncentrálni, addig nem fogunk tudni jó eredményt elérni. Az összképet tekintve egyik ellenfelünk sem jobb nálunk, de a pályán elért eredmények nem ezt mutatják, mert sajnos a riválisok ellen négyszer is vereséget szenvedtünk. A célunk az lesz a tavasszal, hogy ezeket vereségeket kijavítsuk! Ehhez viszont bátrabb és még gólratörőbb játékot kell játszanunk. Ezen fogunk dolgozni a jövőben!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK