A VÁC FC ÉS A VÁC VLSE KÖZLEMÉNYE 2021 május 17Általános 401

A HÉTVÉGÉN TÖBB HELYEN CIKK JELENT MEG A VÁC FC ÉS A VÁC VLSE FEJLESZTÉSEIVEL KAPCSOLATBAN, MELYRE A KÖVETKEZŐKBEN RÖVIDEN REAGÁLUNK.

                                                         Bízunk a mai megoldásban!

A hétvégén több helyen cikk jelent meg a Vác FC és a Vác VLSE fejlesztéseivel kapcsolatban, melyre a következőkben röviden reagálunk.

A laktanyában található terület 2019. július hó 1. napján került átadásra, a pályák kivitelezését megkezdtük, az alap pályák kialakítása 2019. november 30-ára be is fejeződött. A 2020-as év elejére terveztük a burkolatok végső kialakítását, azonban Polgármester asszony 2020. áprilisában kérte, hogy ezen a területen az építési munkálatokat fejezzük be, mert a városnak más tervei vannak a laktanyával. Ezzel ugyan nem értettünk egyet, de elfogadtuk. Ígéretet kaptunk, hogy más területet jelöl ki a város a fejlesztések megvalósulása érdekében. Ez hónapokig nem történt meg, annak ellenére, hogy időközben két javaslatot is megfogalmaztunk; utóbbi kérésünk az volt, hogy a szérűskerti pályát adják át részünkre, mellyel mind a város, mind a sportágunk csak nyerhet. Az elszámolás ezzel párhuzamosan a kért határidő előtt 3 nappal, március 12-én beküldésre került, mellyel kapcsolatban hiánypótlási kérést a mai napig nem kaptunk.

A következő egyeztetés ma délután lesz és bízunk abban, hogy megállapodásra jutunk, mert a fejlesztés megvalósításában és a jó kapcsolat kialakításában vagyunk érdekeltek, nem a Facebook- és kommunikációs háborúban! Készek vagyunk a szérűskerti pálya újjáépítésére, de ha az álláspont megváltozott, szívesen folytatjuk a pályaépítést a laktanya területén is.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK