A Vác-Deákvárral remek felkészülési meccset játszottunk 2024 február 04Általános 566

Felnőtt csapatunk 6–0-ra győzte le a váci ellenfelet, amelynél tavasszal két játékosunk folytatja.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Vác VLSE–Vác-Deákvár SE 6–0 (2–0)
Diósjenő.

Vác VLSE: Balogh Dániel (Bajkán Balázs) – Tóth Nándor, Balogh Balázs (Pap Botond), Pap Botond (Hugyecz Máté), Szabó Bence – Nagy Zoltán, Torda Patrik (Varga Bence), Dömök Enrikó – Rusvay Balázs, Török Noel, Busák Levente. Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerzők: Török Noel (3), Nagy Zoltán, Dömök Enrikó, Tóth Nándor.

Kovács Péter értékelése:

Jó mérkőzést játszottunk a Deákvárral. Sajnos Balogh Balázs megsérült a találkozón, de remélem rövid időn belül felépül, mert fontos játékosa a csapatunknak! Örömteli volt látni mindkét csapatban a fiatal, saját nevelésű játékosokat! A Deákvárnak is vannak tehetséges, fiatal labdarúgói, akik előtt is ott lehetőség a továbblépésre. A két egyesület között végre szoros, baráti kapcsolat van és ez a jövő szempontjából nagyon fontos nekünk! Most is két játékost sikerült igazolni a Deákvártól a télen és mi is adtunk nekik kettőt (Kovács Balázs és Ceglédi Krisztofer), hogy a fejlődésük szempontjából a felnőttek között tudjanak folyamatosan játszani. Sérülésmentes és sikeres szezont kívánok mindkét csapatnak!”

Folytatás február 10., szombaton, amikor két felkészülési meccset is játszunk: 10:00 órakor a VS Dunakeszi ellen Dunakeszin, míg 17:00 órától Maglódon a Maglódi TC ellen.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK