A Tökölt fogadja szombaton a váci stadionban felnőtt csapatunk 2022 október 14Általános 485

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójában a Vác VLSE a VSK Tököl együttesét fogadja a váci stadionban szombaton 15 órai kezdettel.

Csapatunk a héten Szalai Attila vezetőedző irányításával a váci stadionban készülhetett a mérkőzésre; remélhetőleg a nyugodt felkészülés meghozza gyümölcsét és sikerül megszerezni a három pontot!

Ez persze nem lesz könnyű, hiszen a tököliek eddigi 8 bajnokijukon 10 pontot gyűjtöttek, így a 12. helyen állnak. Egy pozícióval előzik meg a mieinket, hiszen a Vác VLSE 5 ponttal a 13. helyen állomásozik, így egy esetleges győzelemmel közelebb kerülnénk a szombati ellenfélhez.

A csapatot a Tököl ellen sajnos biztosan nem segítheti Hegedűs Csaba, akit az előző, Bugyi elleni találkozón két sárga lap után kiállítottak, így szombaton egymeccses eltiltását tölti.

Mindenkit szeretettel várunk a találkozóra, a váci stadionba a belépés továbbra is ingyenes!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK