A szezon legjobb játékával győzött U14-es csapatunk 2021 november 15Általános 704

Nagy Gábor együttese a Barca Akadémiát kiváló játékkal verte meg 5–3-ra.

U14:

VÁC VLSE–BARCA AKADÉMIA 5–3 (2–0)
Vác VLSE:
Majer Botond – Réti Bálint, Jakobszen Dávid, Gubik Milán, Vass László – Kindricz Máté, Forrai Levente, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Szklenár Koppány. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Deskó Gyula, Medvegy Kornél, Soós Milán, Bajkó Levente
Gólszerzőink: Szklenár Koppány (2), Lázián Tamás, Lukács Bánk, Gubik Milán

Nagy Gábor edző értékelése:

Ebben a szezonban ma játszottunk a legjobban. Főleg az első félidőben tetszett nagyon, amit láttam a csapattól. Nem hagytuk kibontakozni az ellenfelet és még az is belefért, hogy a játékvezető elnézett egy teljesen jogos 11-est/kiállítást. Agresszívek és kemények voltunk, a letámadásaink nagyon jól működtek. Ez a végén ugyan egy kicsit vissza is ütött, mert a második félidő végére egy kicsit "elfogytunk" és jöttek a hibák. Ezért lett ilyen szoros a végeredmény. De, ez most belefért és egyáltalán nem vagyok emiatt elégedetlen, mert amit 60-65 percig produkált a csapat, az nagyon tetszett! Remélem, hogy ezt a teljesítményt meg tudjuk ismételni a további mérkőzéseinken is még néhányszor. Gratulálok a srácoknak! Nagyon szuper teljesítményt nyújtottak ma! Egy igazi rangadót nyertünk meg jó játékkal!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK