A szezon legjobb játékát nyújtotta U17-es csapatunk 2022 április 25Általános 363

Kovács Péter együttese azonban hiába játszott remekül, sajnos pont nélkül maradt a Kaposvár ellen (0–2).

U17:

Vác VLSE–Kaposvári Rákóczi BFLA 0–2 (0–1)
Vác: Balogh D. – Tar, Bottó, Tóth N., Mókus – Filip, Marosi, Ceglédi – Csölle, Sós, Magos. Csereként pályára lépett: Holdas, Kovács B., Farkas B., Geschitz.

Kovács Péter edző értékelése:

Amióta ezt a korosztályt irányítom, most játszott legjobban a csapat. Az egész mérkőzés alatt az történt a pályán, amit megbeszéltünk. Végig uraltuk a találkozót, birtokoltuk a labdát, az ellenfél 16-osáig abszolút fölényben játszottunk. Rengetegszer jutottunk le az alapvonalig és rengeteg beadásunk volt, a befejezéseknél viszont nem voltunk elég pontosak, határozottak és szerencsések sem. Élmény volt nézni a csapat játékát, bátor, önbizalommal teli teljesítményt nyújtottak a srácok. Persze, két szerencsétlenül bekapott góllal ismét pont nélkül maradtunk, hogy hogyan, nem is értem... Akik látták ezt a mérkőzést, szerintem szintén érthetetlenül állnak a végeredmény láttán. Ezt a találkozót a látottak alapján gólokkal kellett volna megnyernünk! Gratulálok a Srácoknak, parádés teljesítményt nyújtottak!!!

(Fotók: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK