A szenzációs, félpályás gól sem ért sajnos pontot U17-es csapatunknak 2022 május 23Általános 490

Kovács Péter együttese hiába vezetett, végül 2–1-re kikapott, így búcsúzni kényszerül az Országos bajnokság "C" csoportjából.

U17:

Vác VLSE–Békéscsabai Labdarúgó Akadémia 1–2 (1–2)
Vác: Balogh D. – Tar, Filip, Tóth N., Mókus – Marosi, Ceglédi, Geschitz – Holdas, Csölle, Magos. Csereként pályára lépett: Kocsis, Farkas B., Kádár-Gál, Szunter, Sós.
Gólszerzőnk: Marosi László

Kovács Péter edző értékelése:

Szenzációs találattal szereztük meg a vezetést, Marosi Laci egyből, középkezdésből lőtt a kint álló kapus fölött a hálóba!!! Ha felvettük volna a mérkőzést, a világon mindenhol ezt a gólt mutogatnák, így csak a mi emlékeinkben marad meg ez a találat... Az első húsz percben nagyon jól játszottunk, két-három óriási ziccer maradt ki a vendégek kapuja előtt. Ahogy pedig ilyenkor lenni szokott, jött az egyenlítő találat, sőt, a szünet előtt már a Békéscsabánál volt az előny.
A második félidőben levegőben lógott az egyenlítő gól, de sajnos ott is maradt. Mindent megtettünk a jó eredmény érdekében, hoztuk a most már megszokott jó és látványos játékunkat, de az i-re a pontot ma sem sikerült feltenni. A mezőny legjobb csapata ellen is megmutattuk, hogy játékban nincs különbség – vagy legalábbis nem nagy – az ellenfeleink és közöttünk, de minden csapatban van egy-két egyéniség a támadók között, akik rendre el is döntik ezeket a mérkőzéseket. Mi sajnos ebben az évben ezt az egyéniséget nem találtuk meg vagy nem tudtuk "kinevelni", ezért búcsúzni is kényszerülünk a jövő évi országos bajnokságból. Reálisan nézve az utóbbi évek bajnokságait és eredményeit, lehet, hogy ott is van a helyünk, azaz a második vonalban.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK