A REAC-al játszott döntetlent U16-os csapatunk 2021 szeptember 13Általános 602

Greff Ádám együttese kétszer is egyenlített a palotaiak ellen.

2021. 09. 11. szombat, Vác:

U16

Vác VLSE–REAC 2–2 (1–2)
Vác: Makrai Botond – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Mátrai Tamás – Magos Máté, Szresen Dávid, Kovács Balázs – Csengődi Péter - Kovács Zsombor - Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Szandai Patrik, Földi Zsombor, Kozma András, Bóta Zsigmond, Vass Bulcsú, Sidó Zalán
Gólszerzőink: Öngól, Magos Máté

Greff Ádám edző értékelése:

Az ellenfelünk szervezetten és agresszíven kezdett, sajnos mi nem voltunk eléggé élesek, így hátrányba kerültünk. Nagy erőfeszítések árán sikerült egyenlítenünk, de a játékrész végén újra előnyhöz jutottak egy jól eltalált lövés után. A második félidőben átvettük a kezdeményezést, mentünk előre becsülettel, de ez csak az egyenlítésre volt elegendő, pedig a végén még kimaradt két hatalmas helyzetünk is. Talán közelebb álltunk a győzelemhez, de többet vártam csapatomtól, így nem mondhatom, hogy igazságtalan a döntetlen.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK