A MOL Fehérvártól kikapott U17-es csapatunk 2021 szeptember 20Általános 732

Kovács Péter együttese ismét sokkal jobb gárdától kapott ki 3–0-ra, de a szünet után remekül védekezett.

U17:

Vác VLSE–MOL Fehérvár FC 0–3 (0–3)
Vác: Balogh D. – Tar (Kádár-Gál), Marosi, Tóth N., Mókus – Ceglédi, Szunyog, Filip – Holdas (Aradi), Sós, Szunter (Katona).
Jók: Marosi László, Tóth Nándor, Filip Bálint, Szunyog György, Ceglédi Krisztofer.

 Kovács Péter edző értékelése:

A múlt heti ķínos kudarc után ismét egy sokkal jobb csapat ellen kellett pályára lépni. Az első félidőben hamar kétgólos hátrányba kerültünk, amit a vendégek még egy góllal megtoldottak a szünet előtt. Egy-két szép labdakihozataltól és támadástól eltekintve a Vidi dominálta a játékot. A második félidőt viszont nagy tartással és jó mentalitással döntetlenre sikerült hozni, ami hatalmas előrelépés a szegedi mérkőzéshez képest. Sajnos a támadóink gyenge teljesítménye miatt nem is nagyon sikerült kijönni a térfelünkről, így még nagyobb dolog a kapott gól nélküli második félidő. A második 45 perc teljesítménye mindenképpen megsüvegelendő, a "bástyáink" nagy melót végeztek a mérkőzés egésze alatt.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK