A kupasiker után szombaton Vecsésen vendégszerepel felnőtt csapatunk 2024 március 08Általános 279

A Pest megyei I. osztály 18. fordulójában a Vác VLSE a második helyezett, Szűcs Lajos által irányított Vecsési FC otthonában, a Vecsési Sportcentrumban lép pályára szombaton 14:30-tól.

A hétközi kupasiker után nem áll könnyű feladat csapatunk előtt, hiszen a bajnokságban 37 ponttal 2. helyezett vecsésiek otthonában kell bizonyítanunk és pontot, pontokat szereznünk. Ez azért is fontos, hogy folytathassuk a felzárkózást, mivel 15 pontunkkal a 15. helyen állunk.

A srácok 0–2-ről nyerték meg a csömöri mérkőzést egy játszani akaró, jó csapat ellen! – tekintett vissza Kovács Péter vezetőedző. – Nehéz volt a "világ végéről" irányítani Őket – a kispad a 11-es ponttal egy magasságban volt –, de ezt a feladatot is sikeresen megoldották. A vége izgalmas volt, de túléltük és mehetünk ismét Biatorbágyra.
A Vecsés elleni mérkőzés is nagyon fontos a bennmaradás szempontjából, hiszen mindegy, ki az ellenfél, nagyon kellenek a pontok. Török Noel 5 sárga lapja miatt hiányzik majd és a kupameccsen is történtek kisebb-nagyobb sérülések, így a kezdőcsapat összetétele még kérdéses. Ligetfalvi és Huber még maródi, de Pap Botond eltiltása lejárt. Egységesnek és koncentráltnak kell lenni végig a 90 perc alatt, hogy reális esélyünk legyen a hétvégén!”

Fontos, hogy a mérkőzés nem a Vecsési FC Dózsa György úti stadionjában, hanem az új Vecsési Sportcentrumban (Budai Nagy Antal utca) kerül megrendezésre szombaton 14:30-tól! Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK