A kiválasztó edzések mellett két edzőmeccsen is pályára léptek a tehetségek 2022 május 21Általános 739

Véget értek a 2021–22-es évadban a Bozsik-programon belül tartott körzet válogatottak kiválasztó edzései, amelyeket Hegedűs Csaba, a Bozsik Körzetközpont szakmai vezetője tartott. Szakemberünk a következőket mondta el honlapunknak az eseményekről:

Véget értek a 2021–22-es évadban a Bozsik-programon belül tartott körzet válogatottak kiválasztó edzései, amiket Hegedűs Csaba, a Bozsik Körzetközpont szakmai vezetője tartott. Szakemberünk a következőket mondta el honlapunknak az eseményekről:

„A BVSC Tehetségközponttal együttműködési szerződésünk van, ezáltal a kapcsolattartónk, Króner Péter szinte az összes eseményen jelen volt. Előfordult, hogy közösen edzést is tartottunk, illetve az MLSZ-től Árva József látogatta még ezeket a kiemelt eseményeket. Az utolsó két foglalkozás alkalmával két edzőmérkőzést szerveztünk le, ami nagyon jól visszaadta, illetve tükrözte a gyerekek tudásszintjét. Nagyon elégedett vagyok az egész éves hozzáállásukkal és a mérkőzéseken mutatott játékkal is. Az Újpesttel nagyon szoros mérkőzést játszottunk és végül egy góllal kaptunk ki az utolsó másodpercekben, de volt, hogy két góllal is vezettünk már (8–9). A tegnapi, BVSC elleni meccsen pedig fölényes, 21–4 es győzelmet arattunk. Nagyon tehetséges, ügyes gyerekeink vannak ebben a körzetben. Gratulálok nekik!
Szeretném megköszönni a Vác VLSE Körzetközpont alá tartozó csapatok hozzáállását az egész éves Bozsik-fesztiválokhoz és tornákhoz! Köszönjük, hogy akadálymentesen elengedték az érintett csapatok (Vác Deákvár SE, Dunakanyar Régió Utánpótlás FC, Zebegény GSE) a kiválasztó edzésekre a játékosaikat.”

A BVSC elleni, 21–4-es győzelem gólszerzői: Sándor Máté (9), Babella Máté (3), Bárdos Beni (2), Márkus Balázs (2), Horváth Márk, Szabados Péter, Garaba Bálint, Farkas Dávid és egy öngól.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK