A kiegyensúlyozott sporttáplálkozási szokások kialakítása az utánpótlásban versenyző, intenzíven edző fiatalok teljesítményéhez is nélkülözhetetlen. 2020 december 25Általános 452

Bár még ma is sok vita övezi az étrend-kiegészítők szükségességét, a magas minőségű termékek az aktív fiatalok étrendjében is nagy segítséget nyújthatnak.

Ezért nagyon fontos, hogy mind a szülők, mind a gyerekek pontos információkat kapjanak ezekről a termékekről!
Szakmai partnerünk, a BioTech USA Magyarország a sportcélú étrend-kiegészítők gyártása és forgalmazása mellett, kiemelt hangsúlyt fektet az egészséges életmóddal kapcsolatos edukációra is.
Üzleteik mindegyikében képzett szaktanácsadók várják a vásárlókat, akik szívesen segítenek eligazodni az étrend-kiegészítők világában és tanácsokat adnak a fiatalabb korosztály számára is. Emellett pedig Szakértő válaszol felületükön is örömmel válaszolnak a kérdésekre!
Segítségül pedig most mi is összeválogattunk néhány alapvető terméket, amiket 12, 14 vagy 16 éves kortól, fiatal versenyzők is nyugodtan fogyaszthatnak!
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK