A Kecskemétet és a Törökszentmiklóst is legyőzte U16-os csapatunk 2022 április 27Általános 474

Greff Ádám együttese a Kecskemétet 3–1-re, a Törökszentmiklóst 1–0-ra verte meg.

U16:

2022. 04.15., péntek, Vác:

Vác VLSE–Kecskemét 3–1 (3–1)
Vác VLSE
: Oláh Dávid – Pitz Olivér, Bottó Bence, Beszteri Mór, Kozma András – Kovács Balázs, Földi Zsombor, Sidó Zalán – Osgyán Ákos, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Bóta Zsigmond, Szandai Patrik, Szabó Botond
Gólszerzők: Kozma András, Madaras Ákos, Kovács Zsombor, ill. Vas Bulcsú

Greff Ádám edző értékelése:

„A Kecskemét nagyon zártan védekezett, visszahúzódtak a saját térfelükre és próbálták elrontani a játékunkat. Szerencsére ez nem sikerült, mert játékosaim nagy kedvvel és ötletesen játszottak, sikerült háromszor is feltörni a védekezésüket és gólt elérni – már az első félidőben, amikor csak egy fölöslegesen elkövetett szabálytalanság után megítélt tizenegyes zavarta a képet. A második félidőben is jól játszottunk, de növelni már nem tudtuk az előnyünket.”

2022. 04.24., vasárnap, Törökszentmiklós:

Törökszentmiklós–Vác VLSE 0–1 (0–1)
Vác VLSE
: Oláh Dávid – Pitz Olivér, Földi Zsombor, Beszteri Mór, Kozma András – Kovács Balázs, Bóta Zsigmond, Sidó Zalán – Osgyán Ákos, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Rási Zalán, Csengődi Péter, Szandai Patrik, Szabó Botond
Gólszerző: Kovács Balázs

Greff Ádám edző értékelése:

„Számítottam rá, hogy ez nem lesz olyan sima mérkőzés, mint az ősszel, amikor 6–1-re nyertünk otthon. Az első félidei játékunkkal meg voltam elégedve, sikerült minimális előnyt szerezni. A másodikban pontatlanabbak voltunk, így nem tudtuk növelni az előnyt. A játékunk akadozott, de sikerült elhoznunk a három pontot. Gratulálok a fiúknak!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK