A kapufa sem volt velünk, kikaptunk Pilisen 2022 október 23Általános 590

A Pest megyei I. osztály 10. fordulójában – meglehetősen "érdekes" körülmények között – felnőtt csapatunk 1–0-ra kikapott a Pilis vendégeként.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 10. FORDULÓ

PILISI LK-LEGEA–VÁC FC 1–0 (1–0)
Pilis, 150
néző. Vezette: Jakab M. (Kara P., Balogh I Z.)
PILIS: Nacsa – Barcsai, Nemes, Krizsán, Csikós (Bálint O., 62.) – Miklósvári, Kucsván (Félix, 84.), Bán (Sárán, 64.), Tóth Á. – Gyökér, Csepregi. Játékos-edző: Miklósvári János
VÁC: Fehér Á. – Schmid, Rusvay B., Pap, Makkos – Nagy Z., Hegedűs Cs. (Hugyecz, 76.), Sorecz (Cs. Nagy, 76.), Kovács K. (Török N., 62.) – Konkoly, Vén B. Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Csepregi (23.)
Kiállítva: Nacsa (80.)

A Tököl elleni győzelem után a Pilis otthonában igyekeztünk gyűjteni pontjaink számát. Sajnos a 23. percben a hazaiak Csepregi Richárd révén betaláltak, de a pilisi játékos maga is elismerte, hogy kézzel ütötte a hálóba a labdát – ennek ellenére a játékvezető megadta a gólt. A hátralévő időben több ziccert is kialakítottunk, de egyszer sem tudtunk a hálóba találni, kétszer a kapufa mentette meg a pilisieket a góltól, illetve a csereként beállt Török Noel hiába lőtt aztán a hálóba, a bíró nem adott előnyszabályt, visszafújta az előző szabálytalanságot. A fiatal játékvezető emellett – a hazai közönségtől érkező nyomás miatt – enyhén fogalmazva előnyben részesítette a hazai pályát és sok egyértelmű szabálytalanságot továbbengedett, tehát túlzottan is engedte a kemény játékot. A 80. percben a tavasszal még a Vác FC-t erősítő kapus, Nacsa Péter kapujából kifutva szerencsétlenül ütközött Vén Botonddal, amely miatt piros lapot kapott, sőt, meg is sérült. A 96. percben aztán háromszor találta el a hazai védő kezét a labda, de a játékvezető nem adta meg az egyértelmű és teljesen jogos tizenegyest.

Folytatás szombaton 13:30 órától a váci stadionban a Veresegyház ellen.

Szalai Attila: – Aki ott volt a meccsen, láthatta, milyen góllal kaptunk ki. A gólt szerző játékos is elismerte, hogy kézzel ütötte a kapuba a labdát. Ilyet még életemben nem láttam, hogy az ilyet szabályos gólnak könyvelik el. A 96. percben egy jogos büntetőt nem kaptunk meg. Lehet bármire fogni a vereséget, a 3 kihagyott 100%-os helyzetünket be kell rúgni, mert ha nem tesszük, akkor az megbosszulja magát és ugye a focit gólra játsszák.

(Fotó: Sziebig Nikoletta)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK