A hosszabbítás végén született meg U15-ös csapatunk továbbjutást érő gólja! 2023 június 09Általános 745

Ahogyan Facebook-oldalunkon élő eredménykövetésben már olvashatták, Nagy Gábor együttese szerdán hatalmas csatában, hosszabbításban búcsúztatta a Grosics Akadémiát a rájátszás első fordulójának visszavágóján (2–2)!

Erre a mérkőzésre is rányomta a bélyegét a tét nagysága, mivel a fiúk nagyon görcsösen és feszülten léptek pályára. Bár a meccs nagyon kiegyenlített volt, a rendes játékidő utolsó perceiben egy védelmi hibát kihasználva gólt szerzett a Grosics Akadémia, ezzel összesítésben döntetlen lett az állás. Jöhetett a 2x15 perces hosszabbítás, amelynek első félidejében sajnos újabb gólt kaptunk, de a hosszabbítás második félidejében Deskó Gyula révén két gólt is lőttünk – a másodikat az utolsó percben! –, ezzel összesítésben 3–2-re megnyertük a párharcot és kiharcoltuk a továbbjutást!

Csapatunk következő ellenfele a TARPA SC lesz, az első mérkőzés június 10-én, szombaton 15:00 órakor lesz a váci Stadionban!

VÁC VLSE–GROSICS AKADÉMIA GYULA 2–2 (0–0, 0–1, 0–2)
Vác: Buzás Zolta – Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Bugyinszki Maxim, Réti Bálint – Marinovszky Tamás, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Somlói Dominik, Deskó Gyula, Lukács Bánk. Cserék: Csikós Levente, Vass László, Lázián Tamás, Forrai Levente, Varga Gellért, Jakus Mendel, Mrázik Botond
Gólszerzőnk: Deskó Gyula (2)

(Fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK