A Gloriettet nagy csatában győzte le U16-os csapatunk 2024 május 14Általános 310

Nagy Gábor együttese 2–1-re győzött, pedig trénerünket elküldték a kispadtól.

U16:

VÁC VLSE–GLORIETT SE 2–1 (1–1)
Vác: Pesti Viktor – Péteri Vince, Medvegy Kornél, Jakobszen Dávid, Mrázik Botond – Kindricz Máté, Pribelszki Máté, Rácz Bendegúz – Lukács Bánk, Jakus Mendel, Lázián Tamás. Cserék: Buzás Zolta, Forrai Levente, Varga Gellért, Kürtös Ákos, Vass László
Gólszerzőink: Medvegy Kornél, Vass László

Nagy Gábor edző értékelése: 

„Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen. Végre megfelelő agresszivitással és küzdőszellemmel (ami az utóbbi mérkőzéseinken sajnos hiányzott) játszottunk és ez meg is hozta az eredményt. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy azután is megfelelően tudtak koncentrálni a saját feladatukra (talán még jobban is), miután engem elküldtek a kispadról, mert túl hevesen reklamáltam. Igazi rangadó volt ez a mérkőzés, amihez elengedhetetlen a megfelelő TŰZ a pályán, a kispadon és a lelátón is! Ez tegnap megvolt! És három pont lett a jutalom érte!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK