A Gloriett elleni rangadón ikszelt U14-es csapatunk 2022 május 05Általános 422

Nagy Gábor együttese a tavaszi első fordulóból elhalasztott mérkőzésen 1–1-re végzett.

U14:

GLORIETT SE–VÁC VLSE 1–1 (0–0)
Vác VLSE: Buzás Zolta – Marinovszky Tamás, Bugyinszki Maxim, Gubik Milán, Réti Bálint – Jakobszen Dávid, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Szklenár Koppány, Vass László. Csereként pályára lépett: Jakus Mendel, Péteri Vince, Lukács Bánk, Forrai Levente
Gólszerzőnk: Lukács Bánk

 Nagy Gábor edző értékelése:

Szerdán a tavaszi első fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltuk, és ismét egy rangadót játszottunk. Nagyon idegesen és kapkodva kezdett mindkét csapat. Nem volt szép mérkőzés, de nagy küzdelmet zajlott, rengeteg párharccal a középpályán. Az első félidőben a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, a második félidő viszont annál eseménydúsabbra sikeredett. Sajnos mi kerültünk hátrányba, ismét egy pontrúgás (szöglet) után kaptunk gólt, mert figyelmetlenek voltunk. De, a csapatunk erejét mutatja, hogy ez a gól nem tört meg minket! Éppen ellenkezőleg! Gyorsan sikerült egyenlítenünk egy szép egyéni akció után. Az egyenlítő gól után nagyon változatos és izgalmas volt a mérkőzés, de a győztes gólt sajnos nem sikerült megszereznünk, pedig volt rá lehetőségünk. Összességében igazságos eredmény született.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK