A Dunakeszit és az RKSK-t is legyőzte U15-ös együttesünk 2021 március 25Általános 756

Greff Ádám csapata két meccset is játszott az elmúlt négy napban. A Dunakeszi ellen 6, míg az RKSK ellen 3 gólt szereztek a srácok.

U15:

Vác VLSE–Dunakeszi 6–1 (1–1)
2021. 03. 20., szombat, Vác, Reménység pálya.
Vác: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Földi Zsombor – Pitz Olivér, Szresen Dávid, Kovács Balázs – Szabó Botond, Csengődi Péter, Madaras Ákos.
Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Pető Zsombor, Kovács Zsombor, Magos Máté
Gólszerzőink: Madaras Ákos (3), Szabó Botond (2), Pető Zsombor

Greff Ádám edző értékelése:

Az első félidőben akadozott a játékunk, ellenfelünk az első támadásából gólt szerzett. Mi nem voltunk elég pontosak és lassú ritmusban játszottunk, így a szünetig csak az egyenlítés sikerült. A másodikban tudtunk váltani és érvényesíteni a két csapat közötti tudásbeli különbséget; az öt gólon kívül több helyzetet is kihagytunk.

Vác VLSE–RKSK 3–1 (1–1)
2021. 03. 24., szerda, Vác, Reménység pálya.
Vác: Makrai Botond – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár –  Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Kovács Zsombor, Csengődi Péter, Madaras Ákos.
Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Földi Zsombor, Szresen Dávid, Magos Máté
Gólszerzőink: Madaras Ákos (2), Csengődi Péter

Greff Ádám edző értékelése:

„Hihetetlen, de már a 10. percben a nyolcadik 100%-os helyzetünket hagytuk ki, a 6. szögletünket rúghattuk. Hatalmas nyomás alá helyeztük ellenfelünket, mégis 1–1-el vonultunk szünetre. A második félidőben annyi változott, hogy a számtalan helyzetünkből kettőt értékesítettünk és nem kaptunk gólt. A helyzetkihasználásunkon sürgősen javítani kell!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK