A BVSC otthonában győzött U17-es csapatunk 2022 október 18Általános 590

Greff Ádám együttese 2–1-re győzött idegenben, ezzel fellépett az első helyre!

U17:

2022. 10.16., vasárnap, Bp.:

BVSCVác VLSE 1–2 (1–1)
Vác: Makrai Botond – Mátrai Tamás, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Földi Zsombor – Kovács Balázs, Bóta Zsigmond, Szenvedi Zsombor – Osgyán Ákos, Varga Bence, Magos Máté. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Kovács Zsombor, Madaras Ákos, Szandai Patrik, Bottó Bence
Gólszerzőnk: Kovács Balázs (2)

Greff Ádám értékelése:
Szombaton 5 játékosom játszott az U19-es csapatban és nagyon szépen helyt álltak két évvel idősebbek ellen (0–0)! A többiek vasárnap a bajnokság egyik legjobb csapatával vívtak egy végig kiélezett meccset.
Nem indult jól nap, mert a bemelegítésnél elvesztettük a csapatkapitányunkat. Ez kicsit megzavarta a fejeket, az első játékrészben az ellenfél akarata érvényesült, szerencse is kellett ahhoz, hogy 1–1-el menjünk a szünetre.
A pihenő alatt sikerült rendezni a sorokat, elmondtam a csapatnak, hogy mit kell tenniük azért, hogy megnyerjük a meccset. Játékosaim maradéktalanul betartották az utasításaimat, éretten, már-már felnőttesen tették a dolgukat, aminek meg is lett az eredménye; fontos három pontot szereztünk.
Így felléptünk az első helyre a bajnokságban! Rendkívül büszke vagyok az egész CSAPATRA!
Csak így tovább...
Hajrá Vác!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK