A Bugyi ellen is bezsebeltük a három pontot 2024 március 31Általános 347

A Pest megyei I. osztály 21. fordulójában felnőtt csapatunk 2–0-ra legyőzte a Bugyit hazai pályán.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 21. FORDULÓ

VÁC VLSE–BUGYI-OBO SE 2–0 (1–0)
Vác, 120
néző. Vezette: Gindl Sz. (Berendi, Ferenczi T.)
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Tóth Nándor, Szabó Bence – Dömök Enrikó (Busák Levente, 70.), Torda Patrik (Sós Roland, 85.), Nagy Zoltán – Rusvay Balázs (Vas Bulcsú, 83.), Török Noel (Huber Tamás, a szünetben), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Bugyi: Sz. Varga – Kulcsár O., Árkocsevics, Kucsván (Vámos, 78.), Bálint N., Czili B., Fülöp Cs. (Baliga, 78.), Barizs, Nagy-Jáger, Vonnák (Czili D., a szünetben), Popov P. (Magyar, 85.). Vezetőedző: Majzik Bertalan
Gólszerző: Torda (16.), Nagy Z. (72.)

Már az első negyedóra végeztével sikerült vezetést szerezni, Torda Patrik a kapuba bombázott egy 30 méteres szabadrúgásból! A szünet után a második találatnál Nagy Zoltán húzott el a bal oldalon, beadását a vendégek kapusa csak kiütni tudta és az érkező Rusvay Balázs ballal a hálóba lőtt.
Újabb győzelmünk eredményeként 25 ponttal feljöttünk a bajnokság 10. helyére! Folytatás vasárnap 16 órától a Nagykáta vendégeként.

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„Szép időben, egy bombagól és egy szemfüles találat után, közepes játékkal szereztük meg a 3 pontot. Szurkolóinkat ma nem kápráztattuk el, döcögős volt a játékunk, de a győzelem nem volt kérdéses a mérkőzés képe alapján. Kezdünk jó csapat lenni, ha ilyen teljesítménnyel is nyerni tudunk. Gratulálunk a srácoknak az újabb győzelemhez!”

(Montázs: Bugyi Facebook)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK