A Barca Akademy ellen nyert U15-ös csapatunk 2021 február 15Általános 925

Greff Ádám együttese a Barca Akademy vendégeként 3–2-re győzött az őszről elhalasztott mérkőzésen.

U15:

Barca Akademy–Vác VLSE 2–3 (1–1)
Vác: Makrai Botond – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Szabó Botond, Csengődi Péter, Kovács Zsombor. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Madaras Ákos, Szresen Dávid, Földi Zsombor, Mátrai Tamás

Váci gólszerzők: Bottó (2), Csengődi

Greff Ádám edző értékelése:

Az ősszel a 13. fordulóból elmaradt mérkőzést pótoltuk. Egy igazi rangadót játszottunk, az egyik legnagyobb riválisunk ellen, volt itt minden... Büszke vagyok játékosaimra, mert egy nagyon kellemetlen stílusban játszó, sokszor a sportszerűség határát is átlépő csapattal találkoztunk, de a körülmények ellenére is mindvégig koncentrálni tudtunk az előre eltervezett feladatra.
A Barca egyébként kétszer is egyenlített, de minket ez nem vetett vissza, mindent elkövettünk, hogy három ponttal távozhassunk és a harmadik találatunkra már nem tudtak válaszolni. A három gól azért is nagy szó, mert a legkevesebb gólt kapták a bajnokságban, eddig mindössze 9-et.
Összességében játékosaim bizonyították, hogy kiélezett szituációban is ki tudják hozni magukból a maximumhoz közeli teljesítményt. Gratulálok a CSAPATOMNAK!!! Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK